Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за наказом Віце-прем’єр – Міністра ‒ Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України створило робочу групу щодо реалізації проекту будівництва вітрової електростанції ТОВ «ВІНД ФАРМ», оскільки проект є важливим для реалізації Концепції економічного розвитку Донецької і Луганської областей та стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року.

Перша нарада робочої групи відбулась під головуванням Першого заступника Міністра Замлинського Р.Т. В нараді взяли участь представники Міністерства, Донецької ОДА, Маріупольської міської ради, Нікольської та Мангушської селищних рад, НЕК «Укренерго», ВІНД ФАРМ та помічник Народного депутата. Також були присутні представники виробників сучасного вітроенергетичного обладнання.

На нараді були визначені наступні кроки щодо реалізації проекту та скоординована праця представників влади, громадськості та товариства щодо співпраці та урахування інтересів громадськості.

Товариство ВІНД ФАРМ вдячне членам робочої групи за плідну працю.